geo
м. Запоріжжя, вул. 12 квітня, будинок 7 у самому серці Запоріжжя
geo
Пн-Пт с 10:00 до 20:00 Сб/Нд Вихідний

Пікосекундний лазер

«Пікосекундний» – це означає, що тривалість імпульсу випромінювання дорівнює кільком трильйонним часткам секунди (десять мінус дванадцятого ступеня).

Пікосекундний лазер працює негаразд, як попередники. Він не травмує клітини дерми та епідермісу, а лише подає їм сигнал про термічну «небезпеку». Це активує процес реорганізації клітинного матриксу без безпосереднього нагріву. Здорові клітини шкіри швидко оновлюються і діляться, у зв’язку з чим і настає ефект омолодження.

Пікосекундний лазер інакше називають «холодним». Його можна застосовувати без анестезії.

ОМОЛОДЖЕННЯ З ЗАСТОСУВАННЯМ ПІКОСЕКУНДНОГО ЛАЗЕРА ДАЄ МИГЛИВИЙ РЕЗУЛЬТАТ.

Пацієнт бачить приємні метаморфози, що відбулися зі шкірою відразу після нейтралізації первинної краси. Крім того, процедури відрізняються накопичувальною дією – «пік» ревіталізації спостерігається на десятий день після сеансу та посилюється протягом наступних 4 місяців.

 

Лазер створювався для швидкого та безболісного видалення татуювань та татуажу будь-якого кольору, але у процесі тестування було виявлено «позитивні побічні ефекти». З’ясувалося, що він видаляє пігментацію, рубці (зокрема постакне), розтяжки та зморшки. А ще скорочує розширені пори та розганяє клітинний метаболізм, тобто омолоджує.

Вважається, що схожий ефект дає аблятивне CO2 лазерне шліфування. Pico лазер не травмує епідерміс і не зневоднює шкіру. Його позиціонують як «процедуру обідньої перерви» – на обробку обличчя йде до 30 хвилин, а почервоніння сходить протягом кількох годин. Апарат можна використовувати навіть улітку і навіть на пацієнтах із будь-яким відтінком шкіри.

Принцип дії будь-якого лазера заснований на доставці порції енергії до мішені, так званого хромофору. Існує три хромофори: вода, меланін та гемоглобін (і оксигемоглобін). Косметолог знає, куди цілиться, та обирає відповідну довжину хвилі. Якщо стоїть завдання зруйнувати пігментну пляму – у меланін.Немає лазерів, які “пропалюють все на своєму шляху” або “стріляють, куди не треба” – на підшкірно-жирову клітковину.

Щодо зневоднення: деякі лазери дійсно мають приціл на воду. Але це не міжклітинна рідина (міжклітинний матрикс), яку ми всіляко плекаємо, купуючи зволожуючі креми з супер-ексклюзивними екстрактами, а внутрішньоклітинна. І лазер не «випадково зачепив її, пролітаючи повз», а спеціально цілився, щоб запустити ланцюг реакцій, результат яких – оновлення та регенерація шкіри.

  • Карбоновий пілінг шкіри обличчя з ефектом ліфтинг, із застосуванням вуглецевого наногеля, довжина хвилі 1064 нм, потужність до 1000W
    2000,00 грн.
  • Карбоновий пілінг шкіри обличчя (класичний), із застосуванням вуглецевого наногеля, довжина хвилі 1064 нм, потужність до 300W
    2000,00 грн.
  • Лазерне лікування шкіри, вугрове захворювання, акне.
    2000,00 грн.
  • Лазерна стимуляція білка фібрилярного (колагену) довжина хвилі 1064 нм і 532 нм
    2000,00 грн.
  • Лазерна стимуляція білка фібрилярного (колагену) довжина хвилі 755 нм, фракційна насадка, проводиться без вуглецевого наногеля або з ним
    2000,00 грн.
  • Видалення татуювань 10*10 кв.см
    1000,00 грн.
  • Видалення татуажу брови, губи
    1000,00 грн.
Залишились питання?

Заповніть форму нижче та ми передзвонимо Вам протягом 30 хвилин або зателефонуйте нам по одному з наших номерів телефону